KUNDSERVICE

FRAKTKOSTNADER

Sverige och EU 140 SEK, gratis frakt och byte* på ordervärde över +1400 SEK skickas med UPS.
Utanför EU 210 SEK, gratis frakt** på ordervärde över +2100 SEK skickas med UPS.

*En gång per order
**Import fee's not included.

OBS! Observera att en retur utan byte inte ingår i erbjudandet och att returkostnaderna i detta fall dras av från den slutliga återbetalningen.

Retursedel:
Sverige og EU: 100 SEK (UPS).

Om du vill köpa en retursedel var vänlig och skicka ett e-mail till customercare@underprotection.dk och informera oss om ditt ordernummer.

TULLAVGIFTER

Alla ordrar som skickas till länder utanför EU kan komma att bli belagda med en tullavgift i respektive land. Om du vill veta mer om specifika regler gällande tullavgifter för just ditt land rekommenderar vi att du kontaktar ditt lokala tullverk. Vi har inte möjlighet att återbetala VAT, MVA eller liknande tvister gällande tullen, VAT eller övriga instanser är inte Underprotections ansvar.

TILL ALLA VÅRA FANTASTISKA UK-KUNDER 


På grund av Brexit har vi ingen kontroll över importavgifterna när du beställer från Storbritannien, vi kan därför inte täcka några kostnader vad detta beträffar.
Vi är ledsna och ber om ursäkt för eventuella besvär detta kan orsaka.

Om du har några frågor är du välkommen att skriva till oss: customercare@underprotection.dk

Observera att om du inte betalar importavgiften på din beställning och paketet returneras till oss, kommer en fraktkostnad på 25 € att dras av från den slutliga återbetalningen.

 LEVERANSINFORMATION

Leveranstiden varierar utifrån vilket land ordern ska skickas till.

Danmark: 1-2 dagar med GLS
Europa: 2-4 dagar med UPS
Resterande del av världen: 3-7 dagar med UPS

OBS! Om adressen inte är korrekt ifylld och detta leder till att ordern skickas tillbaka tillkommer den fraktkostnad som uppstår för att ordern ska skickas återigen.

OBS! Leveranser till Ryssland behöver en företagsadress då vi som danskt företag inte har tillåtelse att skicka till privata adresser.

 RETUR OCH BYTE

Du har rätt att ångra ditt köp utan att ange något skäl inom 14 dagar.

För att utöva ångerrätten måste du meddela Underprotection om ditt val, i ett otvetydigt uttalande via e-post till customercare@underprotection.dk
Därifrån har du 14 dagar på dig att returnera produkterna till oss, otvättade, oanvända och fria från lukt eller fläckar.

Alla artiklar som mottas senare än 14 dagar efter det att meddelande mottagits om retur, byts mot tillgodokvitto. 

Vi rekommenderar alltid att du behåller fraktkvittot (om det finns) som bevis på att du har levererat paketet till transport.

Observera att om du returnerar din beställning för att byta mot andra varor eller storlekar kommer vi att täcka leveransen tillbaka till oss om du har köpt det lägsta belopp som krävs för gratis frakt (gäller endast inom EU).
Om du bara returnerar för en återbetalning dras fraktkostnaderna från den slutliga återbetalningen.

När du köper online på Underprotection.eu får du automatiskt en returetikett om du bor inom EU. Om du bor utanför EU och vill köpa en retursedel, vänligen meddela oss beställningsnumret via e-mail.

Skicka ett mejl med instruktioner till:
customercare@underprotection.dk

Det kan ta upp till sju arbetsdagar från det datum då vi mottar ditt returpaket innan beloppet återbetalas till ditt konto.

OBS! Observera att vi inte hämtar några paket som skickas till utlämningsställe eller andra adresser än ovanstående. Paket som levereras till andra utlämningsställen skickas i slutändan tillbaka och måste skickas om på egen bekostnad. 

ICKE UPPHÄMTADE PAKET

Om paketet inte hämtas från utlämningsstället och returneras oanmäld till oss, kommer vi att kontakta dig via e-post för att klargöra varför.

Se till att du svarar inom 14 dagar från det datum du fick e-postmeddelandet om du vill ha en återbetalning.

Se också till att kontrollera ditt skräppostfilter.

Om vi ​​inte hör något från dig utfärdas därefter ett tillgodokvitto.

 STORLEKSGUIDE

Om du är osäker på vilken storlek du ska köpa, var vänlig och kolla in vår  storleksguide här eller under varje produkt. 

 AVBESTÄLLNING

Detta gäller enbart om din vara inte har packats för leverans. Vi förbereder leveranser hela dagarna så vi behöver din avbeställning eller ändring snarast möjligt efter du gjort din beställning. Var vänlig och skicka ett e-mail eller ring oss.

GARANTI

Du har en period på 24 månader att reklamera en produkt om den inte levde upp till vår vanliga standard. Var vänlig och skicka ett e-mail till oss med beskrivning av problemet. Om varan är felaktig eller skadad vid leverans kommer den att bli reparerad eller ersatt och därefter skickas tillbaka till dig. Detta kommer givetvis att ske snarast möjligt efter att den defekta varan mottagits av oss. Om produkten har utgått från vårt sortiment eller inte kan repareras så återbetalar vi fulla beloppet till ditt bankkonto.

 

ADDRESS FÖR RETURER

Underprotection ApS
Raffinaderivej 10, bygning I, stuen
2300 Copenhagen S
Denmark

OBS! Var vänlig och observera att vi inte hämtar några paket lämnade hos butiker eller andra adresser än den ovanstående.