KUNDSERVICE

FRAKTKOSTNADER

Sverige:

  • Gratis frakt och byte på beställningar med ett ordervärde över 950 kr, skickas med UPS. Leverans inom 1-2 arbetsdagar.

Länder inom EU:

  • Gratis frakt och byte på beställningar med ett ordervärde över 1400 kr, skickas med UPS. Leverans inom 2-3 arbetsdagar.

Länder utanför EU:

  • Gratis frakt och byte vid beställningar över 2.100 kr, skickas med UPS. Leverans inom 3-4 arbetsdagar.

Fraktkostnader för beställningar under minimibeloppet för gratis frakt:

Sverige: 50-70 kr (UPS).

Inom EU: 75-100 kr (UPS).

Utanför EU: 200 kr (UPS).

BYTE AV VAROR

När du har handlat för minimibeloppet för gratis frakt eller mer, vill vi gärna byta din vara kostnadsfritt, en gång per beställning.
Skicka i så fall ett mail till: customercare@underprotection.dk med följande information:

  • Ordernummer.
  • Vad du lämnar tillbaka.
  • Vad du skulle vilja ha istället (varans namn, färg antal).

Du kan alltid addera varor till ditt köp när du skriver till oss om byte. Eventuella extra kostnader debiteras via faktura till din e-post. På samma sätt kommer eventuella belopp som du har tillgodo att returneras till din ursprungliga betalningsmetod.

TILLGODOBEVIS

Byte mot ett tillgodobevis är gratis.
Så om du hellre tar ett tillgodobevis så länge, låt oss bara veta det genom att skicka ditt ordernummer till: customercare@underprotection.dk
När vi har mottagit ditt returpaket kommer du att få tillgodobeviset som en kod via e-post. Koden kommer att vara giltig i två år.

RETURER INOM EU

Fraktkostnader för returer:

Sverige: 70 kr (UPS).

Europa: 100 kr (UPS).

Vi vill, med omsorg för miljön, att du själv står för frakten av returer. Du gör returen genom att använda den bifogade returetiketten.

Beloppet kommer att dras från den slutliga återbetalningen.

Om du inte har mottagit en returetikett, vänligen skriv till: customercare@underprotection.dk så kommer vi att förse dig med en.

Om du ändå returnerar strumpor eller strumpbyxor kommer vi inte att kunna återbetala beloppet och du kommer inte heller att kunna få tillgodobevis på beloppet. Vi kan däremot skicka tillbaka dem till dig på egen bekostnad.

RETURER UTANFÖR EU

Fraktkostnader för returer:

  • 200 kr (UPS).

När du gör en retur från ett land utanför EU måste du markera ditt paket med "RETURNERADE VAROR".
Bifoga även din faktura/retursedel på utsidan av ditt returpaket. 

Om du inte hittar din faktura kan du få en ny genom att skriva till vårt kundtjänstteam: customercare@underprotecion.dk

GEMENSAMMA VILLKOR FÖR ALLA BYTEN, RETURER ELLER TILLGODOBEVIS

- Varorna ska lämnes hos oss inom 60 dagar från det datum du mottog din beställning. Om du har valt leverans till ett Paketombud börjar ångerfristen den dag då beställningen levereras till Paketombudet

- Returnerade föremål får inte vara tvättade, använda och måste vara fria från lukt eller fläckar. Om de returneras i något annat skick kommer de inte att accepteras som retur.

Om du väljer att returnera din beställning med annan fraktservice, observera att vi inte hämtar från paketombud, och vi råder dig att skicka med spårning.

- Strumpbyxor och strumpor kan endast returneras om de är oanvända, oöppnade och är i sin originalförpackning med alla etiketter och skyddsplomber/klistermärken obrutna.

Paket som levererats till ombud kommer att vid utebliven upphämtning skickas tillbaka och behöver skickas om på egen bekostnad. Om du väljer att använda dig av en annan fraktmetod än den vi tillhandahåller, frånsäger sig Underprotection allt ansvar för frakten.

– Det kan ta upp till 7 arbetsdagar från det datum vi tar emot ditt returnerade paket innan beloppet kommer in på ditt konto.

RETUR ADRESS:

Underprotection ApS

Raffinaderivej 10, byggnad I, första våningen
2300 Copenhagen S
Danmark

PAKET SOM INTE HÄMTATS UPP

Om paketet inte hämtas från ombudet, utan returneras till oss, kommer vi att kontakta dig via e-post för att klargöra vad som hänt. Svara inom 14 dagar från det datum du får e-postmeddelandet om du vill ha en återbetalning. Se till att kontrollera ditt spamfilter så att du inte missar mailet. Om vi inte hör något från dig kommer ett tillgodobevis att utfärdas automatiskt.

STORLEKSGUIDE

Om du är osäker på vilken storlek du ska välja, kika gärna på vår storleksguide här eller under varje produkt.

ANNULLERING

Annullering är möjlig endast om dina varor inte har hunnit packas för frakt. Vi packar paket hela dagen så vi tar gärna emot din annullering eller ändring så snart som möjligt efter din beställning. Skicka ett mail (customercare@underprotection.dk) eller ring oss +45 53 56 90 27.

REKLAMATION

Du har 24 månader på dig att klaga på en vara om den inte lever upp till vår vanliga standard. Skicka gärna ett mail som beskriver problemet. Om varan är defekt eller skadad när du får den kommer den att repareras eller bytas ut och skickas till dig, vilket givetvis sker så snart som möjligt vid mottagandet av varan. Om varan inte finns i lager eller inte kan repareras återbetalar vi hela beloppet till ditt bankkonto.